lördag 22 oktober 2011

Font

Äntligen tillbaks i Fontainebleau för lite klättring igen. Denna gången bor vi i den lilla byn Larchant och har bärhet till Éléphant och Roche aux Sabots. Detta tilltalar mej då jag vill kunna beta av le Tiroir sitstart och Chapeau Chinois, båda 6b. Problemen hittas i Roche aux Sabots och jag tycker att det är ett trevligt område med mestadels fina landningar och lugn atmosfär. I våras var jag inte ens nära att klara av att traversera in i Chapeau Chinois och fick lämna den mer eller mindre orörd.

Så här på kvällskvisten efter att ha ätit och smakat lite på rödvinet (vad annat förväntas?) så börjar tröttheten att komma rejält snabbt. Med en bilfärd på ca 150 mil och usel sömn efter en dag på arbetet plus att ha klättrat några timmar börjar nu att sätta sina spår. Den värsta biten på vägen ned var givetvis att hitta genom Paris och komma överens med GPSen som jag inte var helt kompis med under resan ned. I Paris så var givetvis trafiken igång på morgonen (ca klockan 9) och det såg ut så här idag, det spred sig en ren glädje när jag hann att växla upp på tvåans växel mellan varven.

Lördagsmorgon i Paris.

Åter till dagens klättring så har kroppen inte mäktat med att prestera så ofantligt mycket men nu känner jag att Chapeau Chinois ska skickas och har planer på att le Tirior sit start ska avverkas under veckan. I morgon blir det nog en sväng till Éléphant för att nöta lite där så nu blir det till att leta upp några fina problem som ska klämmas på i morgon. Förhoppningsvis blir det också en rejäl sovmorgon så att kroppen vaknar till liv igen.

Vädret? Svinkallt i morse, runt nollan men under dagen ordnade det till sig och blev strålande solsken och 14 grader varmt. Hoppas bara att detta håller i sig då sticket var riktig grymt och vädret kändes precis perfekt att klättra i.

2 kommentarer:

  1. Hur gick det på Zen? Ligger den vita katten och solar på er uteplats hela dagarna? Vilket vin köpte ni? Läcker diskmaskinen? Är tanten i byns bageri fortfarande sur? Provat Croissant Amandes än? Har Firats kebab i La Chapelle-la-Reine fortfarande traktens bästa kebabrulle?

    Vi vill ha svar, SVAR!

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj. Nu känner jag pressen. Vi klämde lite på Zen, men kände att den var lite för jävlig just då. Någon vit katt har vi inte sett till, kanske för att vi är ute och klättrar på dagarna. Diskmaskinen har hittills inte startats och tanten i bageriet drog inte på smilbanden då vi var inne och frågade efter croissant amandes och tyvärr var de slut. Kebeben har vi inte prövat och vete tusan om det kommer att ske.

    SvaraRadera