måndag 13 februari 2012

Vårstädning

Det blev en tur med långfärdskridskorna både i lördags och söndags vilket känns helt ok då det inte blivit något klättrat senaste tiden. Jag måste ju hålla igång på nåt sätt. Lite granit hanns det med då Viktor ville till Steningaryd och kolla snödjupet. Med piasawakvasten i högsta hugg borstade han upp urtoppningen på några problem för att kunna ge dem en omgång under söndagen. Tji fick vi då det kom snö under natten och det dödade den planerade klätterturen. Vi lyckades hitta lite nya linjer på några block som ligger en bit ifrån redan befintligt område ska undersökas närmre framöver. Med borsar, krita och skor ska vi nog få fram några pärlor att bjuda på under våren. Tills dess så hoppas jag att få gräva in fingrarna i lite granitcrimpar och fortsätta med lite konditionsträning.

2 kommentarer:

  1. Blocken Pär pratar om i inlägget, ser riktigt lovande ut. 4 ganska stora block, plus några mindre. Alla inom ca 100 meter. Några linjer ser riktigt fina ut, med stor sannolikhet framtida klassiker. Så hit måste vi återvända!

    SvaraRadera
  2. Bara att invänta blidvädret så att det kan bli en ordentlig vårstädning. Jag har stora förväntningar på de linjerna som inspekterades. Frågan är bara hur hårda de blir.

    SvaraRadera