söndag 11 december 2011

Säsongen igång.

Det verkade i fredags eftermiddag som att det inte skulle bli av, men Oskar gjorde ett lappkast och vi satte fart mot Halmstad på lördag förmiddag. Det blev en del klängande under de fyra timmarna som stod till förfogande. I Halmstad hade de inte gjot som i Sävsjö och belamrat hela lokalen med problem så att man klättrade på varandra utan de hade nöjt sej med 28 problem (nästan dubbelt så många i Sävsjö). Klätterhallen i Halmstad är riktigt fin och har en enorm storlek när man är van vid DansGarage vilket bidrar till att ge en viss torgskräck.

Några timmars slirande på problemen blev det iaf och idag har träningsvärken börjat att smyga fram lite och det känns bara varmt välkommet. Det är ju bara ett svar på att kroppen får det den behöver. Nu är det som vanligt en söndagskväll en kamp mot söndagsångesten. Någon som har tips hur man blir av med den?

4 kommentarer:

  1. god öl brukar hjälpa mot söndagsångest!

    SvaraRadera
  2. Det börjar ju lacka mot jul så jag väljer att gå lös på glöggen istället. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  3. Beställ 100 klistermärken med texten Lördag. Se till att storleken och typsnittet på bokstäverna är detsamma som på ordet Lördag i din kalender. När du fått klistermärkena, klistra över alla Söndagar och vips får du två lördagar på en helg! Dvs. du slipper söndagsångesten och du får två festdagar per helg. Enkelt.

    SvaraRadera
  4. Det är ju ett alternativ det också. Lite mer pysslande för att få ordning, men det kanske funkar.

    SvaraRadera